EHBO trainingen Amersfoort

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Veelzijdig opleidingscentrum met cursussen in Amersfoort

Al ruim 15 jaar verzorgt MEDCH Consultancy & Education praktijkgerichte AED cursussen, EHBO cursussen, VCA cursussen en BHV trainingen. Deze kunnen geheel op uw locatie in Amersfoort verzorgd worden. Het doel van de cursussen is een veilige werk- of woonomgeving creëren waarin u adequaat kunt handelen bij calamiteiten en ongevallen. Onze cursussen worden gegeven door gecertificeerde docenten. Wanneer onze cursisten de cursus succesvol afronden, ontvangen zij een VCA certificaat of een diploma van het Rode Kruis, NIBHV of ERC. De cursussen zijn toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Een veiligere werkomgeving door een BHV cursus te volgen in Amersfoort

Elk bedrijf behoort een aantal bedrijfshulpverleners te hebben. Om hiervoor te zorgen kunt u voor uw werknemers een BHV cursus organiseren. Onze docenten geven deze cursus op uw locatie in Amersfoort. Dankzij de BHV cursus weten de werknemers hoe ze moeten handelen bij brand, bedrijfsongevallen of ontruimingen. Mocht u nog geen calamiteiten- of ontruimingsplan hebben, dan kunt u ons om advies vragen. De basiscursus duurt 2 dagen, de herhalingscursus slechts 1 dag.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Amersfoort[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Doelmatig handelen bij ongevallen en letsels dankzij onze EHBO cursus

Onze docenten verzorgen uitgebreide EHBO cursussen en opleidingen op uw locatie in Amersfoort. De cursus duurt 3 dagen en bevat zowel theorie als praktijkoefeningen. Nadat de EHBO cursus is afgerond, kunnen de deelnemers wonden behandelen, adequaat handelen bij verslikking, shock of vergiftiging, reanimeren en botbreuken, insectenbeten en andere letsels behandelen. De EHBO cursus is uitermate geschikt voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren. Wij verzorgen ook kinder EHBO en herhalingscursussen.

Snel een eenvoudig uw VCA certificaat behalen?

Bij sommige bedrijven is het verplicht om werknemers of de leidinggevende een VCA certificaat te laten behalen. Onze VCA cursus neemt slechts 1 dag in beslag en u leert onder andere om veiliger te werken en snel te handelen bij ongevallen. Wij verzorgen zowel VCA basis als VCA VOL.

Leer in 3 uur reanimeren en gebruik te maken van AED op uw locatie in Amersfoort

Tijdens onze 3 uur durende AED cursus leert u hoe u kunt reanimeren en gebruik kunt maken van AED. Hierdoor kunt u de overlevingskans van een slachtoffer met een hartstilstand aanzienlijk vergroten. Wij verzorgen de cursus op uw locatie in Amersfoort en op maandelijkse cursusdagen.

Wilt u een cursus plannen op uw locatie in Amersfoort?

Geïnteresseerd in één van onze cursussen? Bel dan naar 0596-680238 om deel te nemen aan een EHBO, VCA, AED cursus of BHV training in Amersfoort of omgeving.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over Ons

MEDCH Consultancy & Education is uw aanspreekpunt voor trainingen en cursussen.

Tevens bieden wij een breed scala aan kwalitatieve EHBO artikelen die u online kunt bestellen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 18:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Hertoginnelaan 3, 9901 HV Appingedam, Nederland
Klinkerstraat 32, 9732 ML Groningen, Nederland
+31 (0)596-682318
info@medch.nl
www.medch.nl