EHBO trainingen Drachten

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gecertificeerde EHBO, BHV, AED en VCA cursussen en trainingen in Drachten

Ongevallen komen helaas geregeld voor op de werkvloer. Om die reden is het van belang dat uw werknemers weten hoe ze op de juiste manier kunnen handelen. Naast dat wij een BHV cursus, AED cursus, VCA cursus (inclusief VCA certificaat) en EHBO cursus verzorgen op uw bedrijfslocatie in Drachten, kunt u ook als particulier onze cursussen bijwonen op diverse locaties. Onze cursussen worden verzorgd door gecertificeerde docenten. Heeft u hulp nodig bij het schrijven van uw calamiteitenplan of ontruimingsplan? Ook hierbij kunnen we u helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Volg een complete EHBO cursus in Drachten

Als EHBO’er weet u precies hoe u moet handelen als uw medemens in een benarde situatie terecht komt. Via MEDCH Consultancy & Education kunt u en uw werknemers een gedegen en praktijkgerichte EHBO cursus volgen. Deze verzorgen wij graag bij u in Drachten. Wilt u een EHBO opleiding volgen voor uzelf? Bekijk dan eens de data van onze cursussen op locatie. Wij bieden de volgende cursussen aan:

  • EHBO gericht op kinderen, zowel basis- als herhalingscursus
  • Oranje Kruis EHBO opleiding, zowel basis- als herhalingscursus
  • EHBO/AED deelcertificaat NIBHV, zowel basis- als herhalingscursus

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]drachten[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Compleet verzorgde BHV cursus in Drachten

Wilt u leren hoe u snel en efficiënt kunt handelen tijdens een brand? Meld u dan aan voor een compleet verzorgde BHV training voor uw bedrijf in Drachten. Naast brandbestrijding leert u ook bedrijfspand ontruiming, goede communicatie en alarmering en hoe u kunt handelen tijdens levensbedreigende situaties. In slechts 2 dagen bezit u alle benodigde kennis. Is er geen mogelijkheid om de BHV cursus op uw locatie te laten plaatsvinden? Bekijk dan bij cursusdata wanneer wij de BHV training op vastgestelde locaties verzorgen. Zowel de basiscursus als herhalingscursus wordt nagenoeg elke maand gegeven.

Een VCA cursus en/of AED cursus op uw locatie in Drachten

Een milieuvriendelijke, veilige en gezonde werkomgeving kan veel bijdragen aan de continuïteit van uw organisatie. Een VCA cursus kan u helpen om dit te bereiken voor uw medewerkers, collega’s en natuurlijk uzelf. Onze VCA cursus kunt u in één dag al afronden met als beloning een VCA certificaat. U kunt ons benaderen voor de basiscursus en VCA VOL. Naast VCA kunt u ook onze AED cursussen volgen. Deze nemen maar 3 uur in beslag en leren u adequaat te reanimeren bij een hartstilstand.

Bel ons gerust voor meer informatie of om een cursusdag te plannen in Drachten

Wilt u een deskundige VCA, BHV, AED of EHBO cursus of training volgen op uw locatie in Drachten of op één van onze vaste locaties? Bel dan naar: 0596-680238.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over Ons

MEDCH Consultancy & Education is uw aanspreekpunt voor trainingen en cursussen.

Tevens bieden wij een breed scala aan kwalitatieve EHBO artikelen die u online kunt bestellen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 18:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Hertoginnelaan 3, 9901 HV Appingedam, Nederland
Klinkerstraat 32, 9732 ML Groningen, Nederland
+31 (0)596-682318
info@medch.nl
www.medch.nl