EHBO trainingen Emmen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

VCA cursus, BHV training met AED of EHBO cursus volgen in Emmen

MEDCH Consultancy & Education verzorgt al ruim 15 jaar diverse cursussen voor bedrijven en particulieren. Al onze cursussen kunnen zowel op uw locatie in Emmen gegeven worden of u kunt deelnemen aan onze cursusdagen. U kunt bij ons terecht voor een VCA certificaat, EHBO cursus, AED cursus of BHV training. Alle opleidingen worden gegeven door gecertificeerde docenten. Na afloop van de cursus ontvangt u een bijbehorend certificaat zoals VCA certificaat, diploma van Oranje Kruis, NIBHV of ERC.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Volg onze praktijkgerichte BHV cursussen op uw locatie in Emmen

In 2 dagen worden uw werknemers opgeleid tot volwaardige bedrijfshulpverleners. In de BHV cursus komt onder andere aan bod: brandbestrijding, ontruiming, adequaat handelen bij bedrijfsongevallen, alarmeren en communiceren. U kunt via ons opleidingscentrum de BHV basiscursus en herhalingscursus volgen. Na afloop ontvangt u een NIBHV diploma. Bij onze BHV training wordt standaard ook een korte AED cursus gegeven. Tijdens deze cursus leert u te reanimeren en gebruik te maken van AED. Het is ook mogelijk om deze 3 uur durende AED cursus los te volgen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]emmen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Behaal uw VCA certificaat op uw locatie in Emmen

Bent u verplicht om een VCA cursus te volgen? Dan bent u bij ons opleidingscentrum aan het juiste adres. In 1 dag leert u alles over veilig, gezond en milieubewust werken in Emmen. Wij verzorgen zowel de VCA basiscursus voor werknemers als de VCA VOL voor leidinggevende. De cursus bestaat uit theorie over de wetgeving omtrent veilig werken en praktijkoefeningen met onder andere risicobeheersing en handelen in noodsituaties.

EHBO basiscursus, kinder EHBO cursus en herhalingscursus op locatie in Emmen

Wilt u een EHBO’er worden? Bekijk dan eens onze diverse EHBO cursussen. De opleidingen die wij verzorgen zijn praktijkgericht met daarbij veel aandacht voor oefeningen en theorie. De cursus omvat 3 dagen. Dat is ook wel nodig, want in die drie dagen gaat u ontzettend veel leren. Van wonden verzorgen, tot reanimeren en snel handelen bij een verslikking of epileptische aanval. De cursus kan gegeven worden op uw locatie in Emmen of u bekijkt of wij de cursus ergens in uw omgeving aanbieden. De herhalingscursus en de cursus EHBO gericht op kinderen duurt 1 dag en is voor zowel bedrijven als particulieren.

Bel ons om uw cursus te plannen op uw locatie in Emmen

Neem contact met ons op om uw cursus te plannen of er één bij te wonen in of nabij Emmen. Dit geldt voor de EHBO cursus, BHV training, VCA cursus en AED cursus.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over Ons

MEDCH Consultancy & Education is uw aanspreekpunt voor trainingen en cursussen.

Tevens bieden wij een breed scala aan kwalitatieve EHBO artikelen die u online kunt bestellen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 18:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Hertoginnelaan 3, 9901 HV Appingedam, Nederland
Klinkerstraat 32, 9732 ML Groningen, Nederland
+31 (0)596-682318
info@medch.nl
www.medch.nl