EHBO trainingen Groningen

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Erkende cursussen en trainingen EHBO, BHV, VCA en AED in Groningen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, om die reden is het cruciaal om ervoor te zorgen dat uw medewerkers in het bezit zijn van de juiste certificaten. Maar ook particulieren zijn van harte welkom om bij ons een EHBO cursus, BHV cursus, VCA cursus, BHV training of AED cursus te volgen of een VCA certificaat te bemachtigen. De cursussen en trainingen van MEDCH Consultancy & Education worden gegeven door onafhankelijke en gecertificeerde docenten. Onze docenten komen graag op uw locatie in Groningen, maar u kunt onze cursussen ook volgen op een vaste locatie bij u in de buurt.

EHBO Cursus volgen in Groningen

Wilt u uw werknemers een gedegen EHBO cursus laten volgen? Onze docenten komen graag naar uw bedrijf toe. Wilt u als particulier een EHBO cursus volgen? Bekijk dan onze cursusdata voor een cursus in Groningen. De kracht van een EHBO-cursus is dat u en uw medewerkers elkaar kunnen helpen op momenten dat het nodig is. MEDCH Consultancy & Education biedt de volgende EHBO cursussen aan:

  • EHBO kinderen: basiscursus en herhalingscursus
  • Oranje Kruis EHBO opleiding: basiscursus en herhalingscursus
  • EHBO/AED deelcertificaat NIBHV: basiscursus en herhalingscursus

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

groningen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Volledig verzorgde BHV cursus in Groningen

Bij onze volledig verzorgde BHV cursus bij u in Groningen leert u adequaat branden te bestrijden, een bedrijfspand te ontruimen, communicatie en alarmering. Tevens weet u na onze BHV training hoe u snel kunt handelen in een levensbedreigende situatie. Onze basiscursus duurt slechts 2 dagen en kan geheel op locatie verzorgd worden. U kunt ook deelnemen aan onze vaste cursusdagen. Maandelijks verzorgen wij zowel een basiscursus als een herhalingscursus.

Volg uw VCA cursus of AED cursus op uw locatie in Groningen

Een VCA cursus is erop gericht om een veilige, milieuvriendelijke en gezonde werkomgeving te creëren. Voor uw medewerkers, collega’s, bezoekers en natuurlijk uzelf. In slechts 1 dag kunt u VCA basis of VOL volgen en behalen en bent u direct in het bezit van een VCA certificaat. Onze AED cursus is een volledige cursus van 3 uur waarbij u alles leert over reanimatie. Doorgaans zit onze AED cursus inbegrepen bij een BHV cursus, maar u kunt deze training ook apart volgen op locatie of tijdens onze cursusdagen.

Neem contact op voor een cursus in Groningen

Wilt u ook een veiligere werkomgeving? Neem dan contact op om uw EHBO, VCA, BHV of AED cursus te plannen op uw locatie in Groningen. Bel: 0596-680238.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]