EHBO trainingen Hilversum

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

AED, BHV, VCA of EHBO cursus met certificaat behalen in Hilversum

MEDCH Consultancy & Education is een opleidingscentrum met al 15 jaar ervaring in het verzorgen van praktijkgerichte cursussen. Desgewenst kunnen wij een cursus op uw locatie in Hilversum verzorgen. Zeker wanneer het gaat om een bedrijf gerelateerde cursus is het voordelig deze op uw bedrijfslocatie te laten plaatsvinden. U kunt bij ons terecht voor een EHBO, AED, BHV of VCA cursus.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Praktijkgerichte en complete EHBO cursus bij u in Hilversum

Als gecertificeerde EHBO’er weet u exact hoe u moet handelen in noodsituaties. Denk aan wonden verzorgen, correct handelen bij een verslikking, ongeluk of insectenbeet. Via ons opleidingscentrum volgt u een complete 3-daagse cursus waarin u al het fijne wordt geleerd zodat u levensreddend kunt handelen. De cursus bestaat uit theorie en een praktijkgedeelte die bij u op locatie in Hilversum kan worden gegeven. Naast een EHBO basiscursus, geven wij ook de herhalingscursussen en kinder EHBO. Deze laatste twee duren slechts 1 dag.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

hilversum[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

BHV en AED cursus voor meer veiligheid op de werkvloer in Hilversum

Bijna elk bedrijf is verplicht om een aantal bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Dit zijn eigenlijk gewone werknemers die een BHV training hebben afgerond. Onze 2-daagse cursus kan op uw bedrijfslocatie in Hilversum verzorgd worden. Het voordeel hiervan is dat we meteen kunnen inspelen op veelvoorkomende bedrijfssituaties. In de BHV cursus wordt onder andere geleerd: brandbestrijding, ontruimen en adequaat handelen bij ongevallen. U kunt bij ons terecht voor zowel de BHV basistraining als de herhalingscursus. Deze laatste cursus duurt slechts 1 dag en zal voornamelijk gericht zijn op het praktijkgedeelte. Bij de BHV cursus zit de AED cursus inbegrepen. In dit gedeelte leert u reanimeren en gebruikt te maken van een AED. De AED cursus is ook los te volgen.

VCA cursus volgen op uw bedrijfslocatie in Hilversum

Bedrijven waarbij medewerkers dagelijks worden blootgesteld aan gevaren en risico’s zijn verplicht om hun werknemers en/of leidinggevenden een VCA cursus te laten volgen. Deze cursus legt onder andere uit hoe men tijdens zwaar fysiek werk verantwoord kan tillen, hijsen of lopen. Daarnaast wordt u alles geleerd over de Arbowet, snel handelen bij bedrijfsongevallen, risicobeheersing en nog meer relevante informatie. Onze gecertificeerde docenten verzorgen zowel de basiscursus voor werknemers als de VCA VOL voor leidinggevende. Na een succesvolle afronding van de cursus wordt een VCA certificaat uitgereikt. De cursussen nemen slechts 1 dag in beslag.

Bel gerust voor meer informatie of het plannen van uw cursus in Hilversum

U kunt ons bereiken op: 0596-680238 voor een VCA certificaat, BHV training, EHBO cursus of AED cursus op uw locatie in Hilversum.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over Ons

MEDCH Consultancy & Education is uw aanspreekpunt voor trainingen en cursussen.

Tevens bieden wij een breed scala aan kwalitatieve EHBO artikelen die u online kunt bestellen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 18:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Hertoginnelaan 3, 9901 HV Appingedam, Nederland
Klinkerstraat 32, 9732 ML Groningen, Nederland
+31 (0)596-682318
info@medch.nl
www.medch.nl