EHBO trainingen Hoogeveen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kwalitatieve cursussen EHBO, VCA, AED en BHV in Hoogeveen

Al ruim 15 jaar verzorgt MEDCH Consultancy & Education kwalitatieve trainingen en cursussen voor efficiënte bedrijfshulpverlening. Wij kunnen deze cursussen op uw bedrijfslocatie in Hoogeveen tot in de puntjes verzorgen. Hiervoor schakelen wij de meest geschikte en professionele docenten in. U kunt via ons een VCA cursus met VCA certificaat, een EHBO cursus, AED cursus of BHV cursus volgen. Naast bedrijven kunnen ook particulieren bij ons terecht. Particulieren kunnen zich aanmelden voor onze vastgestelde cursusdagen. Deze kunt u vinden bij cursusdata.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Behaal uw VCA certificaat met onze VCA cursus bij u in Hoogeveen

Onze docenten trainen en begeleiden werknemers op uw locatie in Hoogeveen zodat zij de risico’s kunnen beheersen die optreden op de werkvloer. Elke deelnemer van de VCA cursus ontvangt na afloop een VCA certificaat. Bij sommige bedrijven zijn leidinggevenden verplicht om deze te behalen, zodat uw bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen voor een veilige, milieuvriendelijke en gezonde werkomgeving. Zowel de basiscursus als de VCA VOL nemen slechts één dag in beslag.

Calamiteiten naar behoren oplossen dankzij onze BHV cursus

De veiligheid op uw werkvloer gaat stukken vooruit als uw werknemers of collega’s en BHV cursus hebben voltooid. Onze cursus is praktijkgericht en op locatie zodat we de cursisten op maat kunnen trainen. De BHV trainingen bij u in Hoogeveen duren 2 dagen. De herhalingscursus is één dag. Wilt u individueel of als particulier een BHV cursus volgen? Bekijk dan bij cursusdagen waar en wanneer wij deze verzorgen.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Hoogeveen

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

AED cursus en reanimatie in Hoogeveen

Wekelijks hebben 300 mensen in Nederland te maken met een hartstilstand. In een AED cursus leert men om adequaat te handelen in deze noodsituatie. Door middel van een correct uitgevoerde reanimatie kunnen er vele levens gered worden. De AED cursus neemt slechts 3 uur in beslag en is daarom zeker de moeite waard. De AED cursus zit standaard bij de BHV training.

Kind EHBO, Oranje kruis EHBO en EHBO basiscursus volgen in Hoogeveen

Een gedegen EHBO cursus kan u en uw collega’s of werknemers erg goed helpen om acuut zorg te verlenen in benarde situaties. Zeker wanneer u met kinderen werkt of in een risicovolle omgeving is het volgen van een EHBO cursus geen overbodige luxe. Maar ook wanneer u thuis naar behoren wilt handelen wanneer uw kind iets overkomt, kunt u bij ons terecht.

Interesse in onze cursussen bij u in Hoogeveen? Neem contact op!

Om een cursusdag te plannen of een geplande cursus bij te wonen kunt u bellen naar: 0596-680238. Onze specialisatie is VCA, BHV, AED en EHBO cursussen verzorgen in Hoogeveen en omstreken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]