EHBO trainingen Hoogezand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

EHBO cursus, BHV training plus AED en VCA cursussen op locatie in Hoogezand

Volg een praktijkgerichte en compleet verzorgde EHBO cursus, VCA cursus (inclusief VCA certificaat), BHV training of AED cursus om de veiligheid op de werkvloer of bij u thuis te vergroten. Opleidingscentrum MEDCH Consultancy & Education verzorgt de cursussen bij u op locatie in Hoogezand en op vaste cursusdagen. Met al ruim 15 jaar ervaring bent u en uw medewerkers verzekerd van kwalitatieve opleidingen waarbij u na afloop in het bezit bent van diploma NIBHV, Oranje Kruis of ERC. Tevens verstrekken wij ook eigen certificaten.

BHV basiscursus en herhalingscursus volgen in Hoogezand

Tijdens onze tweedaagse cursus worden uw medewerkers en uzelf opgeleid tot gecertificeerde bedrijfshulpverleners. Na de cursus zijn de cursisten in staat om snel en adequaat op te treden bij levensbedreigende situaties of wanneer er brand uitbreekt. Bij de BHV training wordt ook een AED cursus gegeven, maar u kunt deze ook los volgen. Onze gediplomeerde docenten verzorgen de cursussen op uw locatie in Hoogezand. Op die manier kan de cursus op maat gegeven worden, passend bij uw werkomgeving. De herhalingscursus kan in één dag afgerond worden.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

VCA cursus om veilig en gezond te werken in Hoogezand

Voor sommige bedrijven is het verplicht dat leidinggevenden een VCA cursus volgen. Deze cursus is erop gericht om de veiligheid en gezondheid van werknemers te verbeteren en daarnaast te zorgen voor optimale arbeidsomstandigheden. Ons opleidingscentrum verzorgt zowel VCA basiscursussen als VCA VOL. Na afloop ontvangt u een VCA certificaat zodat u kunt aantonen dat u de cursus succesvol heeft afgerond.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Hoogezand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Praktijkgerichte EHBO cursussen, zowel basis als herhaling

Hoewel het niet overal verplicht is voor bedrijven om een EHBO cursus te volgen, kan het wel vele voordelen bieden. Zeker wanneer u met kinderen werkt of werkzaam bent in een risicovolle werkomgeving in Hoogezand. Bij MEDCH Consultancy & Education kunt u een EHBO basis- en herhalingscursus volgen. Tevens verzorgen wij ook EHBO cursussen gericht op kinderen. U kunt onze cursussen als bedrijf volgen, maar ook als particulier. Veel ouders kiezen voor een kinder EHBO cursus, zodat ze snel kunnen handelen als hun kind iets overkomt. Als u hierin interesse heeft kunt u één van onze cursussen op vaste locaties in of nabij Hoogezand bijwonen.

Wilt u een cursusdag bijwonen, of een cursus plannen op uw locatie in Hoogezand?

Willen u en/of uw werknemers profiteren van praktijkgerichte en kwalitatieve cursussen? Bel ons dan op: 0596-680238. Zowel de EHBO en VCA cursus als BHV en AED cursus kan op uw locatie in Hoogezand worden gegeven.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over Ons

MEDCH Consultancy & Education is uw aanspreekpunt voor trainingen en cursussen.

Tevens bieden wij een breed scala aan kwalitatieve EHBO artikelen die u online kunt bestellen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 18:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Hertoginnelaan 3, 9901 HV Appingedam, Nederland
Klinkerstraat 32, 9732 ML Groningen, Nederland
+31 (0)596-682318
info@medch.nl
www.medch.nl