EHBO trainingen Leeuwarden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Erkend opleidingscentrum gericht op bedrijfsveiligheid in Leeuwarden

MEDCH Consultancy & Education geeft ruim 15 jaar kwalitatieve en praktijkgerichte EHBO cursussen, AED cursussen, VCA cursussen met VCA certificaat en BHV cursussen. Deze kunnen allen bij u op locatie in Leeuwarden worden verzorgd. Ons doel is ervoor zorgen dat uw organisatie veiliger, milieuvriendelijke en gezonder wordt. Het is niet voor niets dat we in het bezit zijn van diverse kwaliteitskeurmerken. Na een succesvolle afronding van de cursus ontvangen de cursisten een diploma van het Oranje Kruis, ERC of NIBHV. Wilt u als particulier of individu een cursus volgen? Bekijk ons aanbod bij cursusdata.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Veilige werkomgeving door onze praktijkgerichte BHV cursus in Leeuwarden

Als uw medewerkers snel en adequaat kunnen handelen bij brand of een bedrijfsongeval, kan de schade beperkt worden. Laat ons daarom een BHV training verzorgen op uw locatie in Leeuwarden. U zult het snel met ons eens zijn dat een goede bedrijfshulpverlening een grote bijdrage levert aan meer veiligheid en continuïteit binnen uw organisatie. Tevens kunnen onze docenten u ook bijstaan bij het opstellen van een calamiteitenplan of ontruimingsplan. De basiscursus neemt slechts 2 dagen, de herhalingscursus 1 dag in beslag.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

Leeuwarden[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Doelgerichte aanpak bij ongevallen dankzij een EHBO cursus

Ons opleidingscentrum verzorgt EHBO cursussen en opleidingen op locatie bij u in Leeuwarden. U heeft hierbij de keuze uit standaard EHBO basis- en herhalingscursus of kinder EHBO. Tijdens een EHBO cursus leert u hoe u kunt handelen bij snijwonden, letsels bij ongelukken en epilepsieaanvallen. Na afloop bent u in het bezit van een diploma van het Oranje Kruis.

Een VCA cursus is gericht op meer veiligheid in risicovolle werkomgevingen

Bent u werkzaam in de bouw? Dan kan het mogelijk zijn dat u verplicht bent een VCA cursus te volgen. Zeker aannemers worden steeds meer geacht in het bezit te zijn van een VCA certificaat. Ons opleidingscentrum verzorgt de basiscursus en VCA VOL. Na 1 dag bent u al in het bezit van een VCA certificaat.

Korte maar effectieve AED cursussen op locatie in Leeuwarden en omgeving

In slechts 3 uur kunt u een AED cursus afronden op uw locatie in Leeuwarden. Hierna weet u exact wat u moet doen om iemand te reanimeren bij een hartstilstand. Ook AED cursussen worden geregeld op diverse locaties gegeven. U kunt hier dus ook individueel of als particulier aan deelnemen.

Cursusdag plannen of bezoeken nabij Leeuwarden? Neem contact op

Om deel te nemen aan een EHBO, AED, VCA of BHV cursus of training in Leeuwarden of omgeving kunt u ons bereiken op: 0596-680238.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over Ons

MEDCH Consultancy & Education is uw aanspreekpunt voor trainingen en cursussen.

Tevens bieden wij een breed scala aan kwalitatieve EHBO artikelen die u online kunt bestellen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 18:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Hertoginnelaan 3, 9901 HV Appingedam, Nederland
Klinkerstraat 32, 9732 ML Groningen, Nederland
+31 (0)596-682318
info@medch.nl
www.medch.nl