EHBO cursus Utrecht

EHBO trainingen door heel Nederland

AllesPraktijkgerichte VCA, AED, BHV en EHBO cursussen in Utrecht

Opleidingscentrum MEDCH Consultancy & Education bestaat al ruim 15 jaar en is ervaren in het verzorgen van diverse trainingen en cursussen voor bedrijven en particulieren. Deze cursussen worden gegeven door gecertificeerde docenten op uw locatie in Utrecht. Daarnaast is het ook mogelijk de trainingen bij te wonen op maandelijkse cursusdagen. Ons opleidingscentrum biedt EHBO cursussen, BHV training, AED cursussen of VCA cursussen met bijbehorend certificaat.

Binnen 1 dag uw VCA certificaat behalen op locatie in Utrecht

Werknemers en leidinggevenden die werkzaam zijn in een risicovolle werkomgeving kunnen verplicht worden om een VCA certificaat te behalen. Denk aan de bouw of fabriekswerk. Ons opleidingscentrum verzorgt complete VCA cursussen op locatie en op vaste cursusdagen. U kunt bij ons terecht voor de basisopleiding VCA en voor VCA VOL (voor leidinggevenden). Veel werknemers en leidinggevenden hebben baat bij een VCA cursus omdat deze men leert om veiliger en gezonder te werken, zoals naar behoren handelen bij bedrijfsongevallen.

Leer adequaat te handelen bij brand of bedrijfsongevallen dankzij een BHV cursus

Tijdens onze 2 daagse BHV training leren werknemers hoe ze kleine branden kunnen blussen, het pand moeten ontruimen en levensreddende handelingen kunnen uitvoeren. Dit zijn allemaal zeer belangrijke vaardigheden om de veiligheid op de werkvloer te verhogen. Onze BHV cursus kan op uw locatie in Utrecht verzorgd worden. De herhalingscursus duurt 1 dag en bestaat voornamelijk uit praktijkoefeningen.

Reanimatie AED cursus in Utrecht

Elke week krijgen ongeveer 300 Nederlanders een hartstilstand. Alleen wanneer er snel gehandeld wordt, kan het leven gered worden. Dat is ook precies wat wij onze cursisten leren: snel en adequaat handelen bij een hartstilstand. De cursus omvat theorie en een praktijkgedeelte die is gericht op reanimatie en het gebruik van AED. Een losse AED cursus duurt slechts 3 uur.

Volledige en praktijkgerichte EHBO cursus volgen in Utrecht

Een EHBO cursus volgen biedt niet alleen veel voordelen op de werkvloer, maar ook bij u thuis. Bij een EHBO cursus leert u onder andere wonden behandelen, reanimeren, insectenbeten behandelen, op te treden bij verstikking of epileptische aanvallen. Werkt u met kinderen of heeft u kinderen en wilt u hen de juiste zorg geven wanneer er iets gebeurt? Volg dan onze EHBO cursus die speciaal op kinderen is gericht. De basiscursus EHBO duurt 3 dagen, de herhalingscursus en kinder EHBO 1 dag.

Wilt u één van onze cursussen volgen op uw locatie in Utrecht?

Bel naar 0596-680238 om een training te plannen of om een cursusdag bij te wonen nabij Utrecht. Zowel de EHBO, VCA, AED als de BHV cursus kan op locatie in Utrecht worden verzorgd.

Over Ons

MEDCH Consultancy & Education is uw aanspreekpunt voor trainingen en cursussen.

Tevens bieden wij een breed scala aan kwalitatieve EHBO artikelen die u online kunt bestellen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 18:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Hertoginnelaan 3, 9901 HV Appingedam, Nederland
Klinkerstraat 32, 9732 ML Groningen, Nederland
+31 (0)596-682318
info@medch.nl
www.medch.nl