EHBO trainingen Zwolle

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

BHV training inclusief AED, VCA cursus en EHBO cursus volgen op locatie in Zwolle

Ons opleidingscentrum verzorgt EHBO, BHV, AED en VCA cursussen inclusief bijbehorend certificaat op uw locatie in Zwolle. Dankzij deze opleidingen kunt u de veiligheid op de werkvloer en bij u thuis aanzienlijk vergroten. Heeft u geen locatie waar de cursussen gegeven kunnen worden? Geen probleem. Maandelijks verzorgen wij de cursussen ook op diverse locaties in of in de omgeving van Zwolle. U kunt uzelf hiervoor gewoon inschrijven. MEDCH Consultancy & Education is al ruim 15 jaar actief in het verzorgen van essentiƫle opleidingen in het noorden van ons land.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

BHV basiscursus en herhalingscursussen volgen in Zwolle

Medewerkers van uw bedrijf kunnen binnen 2 dagen een volledige BHV basiscursus volgen. Na deze cursus bezitten zij over een NIBHV diploma en kunnen zij zich inzetten als bedrijfshulpverleners. Tijdens de cursus wordt geleerd hoe men kan handelen in levensbedreigende situaties, bij brand of ontruimingen. Bij onze BHV trainingen zit de AED cursus inbegrepen. Deze cursus stelt mensen in staat om adequaat te reanimeren. Het is tevens ook mogelijk om de AED cursus apart te volgen op uw locatie of tijdens onze cursusdagen. Als u hierin interesse heeft, kunt u bij onze cursusdata zien wanneer en waar de cursus verzorgd wordt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Zwolle[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Veilig en gezond werken in Zwolle benodigd een VCA certificaat

Voor sommige bedrijven in Zwolle is het verplicht dat leidinggevenden een VCA cursus volgen. Tijdens deze cursus leert men hoe zij de veiligheid en gezondheid van werknemers, bezoekers van het bedrijf en andere omstanders kunnen optimaliseren. MEDCH Consultancy & Education verzorgt VCA basiscursussen en VCA VOL. Na de cursus wordt er een VCA certificaat verstrekt, zodat u kunt aantonen dat u de cursus heeft afgerond.

Praktijkgerichte EHBO cursus, kinder EHBO en herhalingscursussen

In principe zijn bedrijven niet meer verplicht om medewerkers een EHBO cursus aan te bieden, maar desondanks kan het vele voordelen bieden. Zeker wanneer u tijdens werk te maken heeft met kinderen of wanneer u werkt in een risicovolle werkomgeving in Zwolle. Onze EHBO basiscursus en herhalingscursus kan op locatie gegeven worden of u kunt deelnemen aan onze cursusdagen. Vooral de EHBO cursus gericht op kinderen wordt dikwijls door ouders gevolgd om de veiligheid van hun gezin te vergroten.

Neem telefonisch contact op om een cursus te plannen of bij te wonen nabij Zwolle

Bel ons op 0596-680238 om u aan te melden of om een cursus te plannen. Dit geldt voor de EHBO, VCA, AED en BHV cursus op uw locatie in Zwolle.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over Ons

MEDCH Consultancy & Education is uw aanspreekpunt voor trainingen en cursussen.

Tevens bieden wij een breed scala aan kwalitatieve EHBO artikelen die u online kunt bestellen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 18:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Hertoginnelaan 3, 9901 HV Appingedam, Nederland
Klinkerstraat 32, 9732 ML Groningen, Nederland
+31 (0)596-682318
info@medch.nl
www.medch.nl