Volg een EHBO cursus bij MEDCH Consultancy & Education

Het aanbod van diverse EHBO cursussen is groot en dat is maar goed ook. Ongelukken gebeuren dagelijks en hoe meer mensen weten hoe ze kunnen handelen, hoe meer levens er gered kunnen worden. Opleidingscentrum MEDCH Consultancy & Education bestaat al ruim 15 jaar en verzorgt diverse cursussen voor bedrijven en particulieren. Naast een EHBO cursus kunt u ook een BHV cursus of training, AED cursus en VCA cursus met VCA certificaat via ons volgen. De cursussen worden gegeven door gecertificeerde docenten. U kunt de EHBO cursus of één van de andere cursussen volgen op uw locatie, maar het is ook mogelijk om aan te sluiten bij onze vaste cursusdagen. De data van deze dagen staan op de website.

Volledige en praktijkgerichte EHBO basiscursus en herhalingscursus op locatie

Bij ons opleidingscentrum kunt u een volledige en praktijkgerichte EHBO basiscursus volgen. Tijdens deze cursus wordt u in 3 dagen opgeleid tot volwaardig EHBO’er. Alle cursusdagen kunnen op uw locatie verzorgd worden. Wij geven ook herhalingscursussen. Wat u onder andere gaat leren:

  • Stoornissen herkennen in het bewustzijn en in de ademhaling
  • Behandeling van bloedingen, (brand)wonden, kneuzingen en verstuikingen
  • Adequaat reageren op shock, verstikking, vergiftiging
  • Behandelen van botbreuken, ontwrichtingen en andere letsels
  • Insectenbeten behandelen
  • Reanimeren
  • Aanleggen van wonddrukverband en stompverband

EHBO cursus gericht op kinderen voor een veilige werk- en woonomgeving

Bent u werkzaam met kinderen? Dan kan een EHBO cursus gericht op kinderen zeer veel voordelen bieden voor een veiligere werkomgeving. Maar ook wanneer u als particulier deze cursus wilt volgen is dat mogelijk. Veel ouders melden zich aan voor onze cursus omdat ze snel en adequaat willen handelen als hun kind iets overkomt. Deze cursus duurt slechts 1 dag en kan op locatie verzorgd worden en wordt daarnaast maandelijks gegeven op vaste dagen.

Waarom een EHBO cursus volgen bij MEDCH Consultancy & Education

Ons opleidingscentrum is van mening dat levensreddende handelingen alleen verricht kunnen worden als men een uitgebreide en volledige cursus heeft gevolgd. Daarom kiezen wij voor een praktijkgerichte cursus met realistische voorbeelden en oefeningen. Daarnaast bieden wij onze cursus op maat aan en op locatie zodat u kunt oefenen in uw eigen omgeving. Na onze cursus bent u een gecertificeerde Eerste hulpverlener en heeft u dus een diploma van het Oranje Kruis.

Neem contact op om een EHBO cursus te volgen

Wilt u een EHBO cursus laten verzorgen op uw locatie of een cursus bijwonen? Bel dan naar: 0596-680238. Naast EHBO kunt u ook kiezen voor een BHV cursus of training, losse AED cursus of VCA cursus met VCA certificaat.