Verkoop & service

  • Verkoop alle merken AED’s en (buiten)kasten
  • Advisering aankoop AED en/of kast
  • AED servicecontract

U kunt bij ons terecht voor informatie en advies inzake het hartveilig maken van uw woon- en/of werkomgeving.  Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de voor- en nadelen van de verschillende AED’s. Hiermee kunnen wij u adviseren inzake de aanschaf, de locatie van de AED en het opleiden van personen. Wij begeleiden indien gewenst de introductie van de AED binnen uw organisatie. Dit betekent eventueel het geven van voorlichting en het verzorgen van een presentatie. Wij verzorgen u deze begeleiding en voorlichting kosteloos aan als u een AED bij ons aanschaft.

Als u een AED heeft aangeschaft is van belang dat u zich realiseert dat het apparaat een medisch hulpmiddel is. Een medisch hulpmiddel dient u als organisatie periodiek te onderhouden. Heeft u voldoende expertise dan kunt u het onderhoud in eigen beheer uitvoeren.
Een andere opties is dat u het onderhoud aan onze experts uitbesteedt. Wij bieden een AED-servicecontract. Het servicecontract zorgt ervoor dat wij tijdig voor u de noodzakelijke onderdelen zoals batterij en/of electroden vervangen. Verder kunt u op onze service rekenen als u het apparaat heeft ingezet voor een reanimatie. Tot slot zullen wij ervoor zorgen dat een storing en/of defect snel en deskundig opgelost wordt.