Groningen – MEDCH Consultancy & Education is zaterdag 16 juni 2018 aanwezig met een stand op de 112GroningenDag in MartiniPlaza in Groningen. Tot 16 juni 2018 stellen we alle deelnemers aan u voor!!
MEDCH Consultancy & Education verzorgt opleidingen en advies op het gebied van organisatieveiligheid. Ons opleidingsaanbod voldoet aan de kwaliteitseisen van het NIBHV, Oranje Kruis en het ERC/NRR. Voorbeelden van cursussen die wij aanbieden zijn: BHV, EHBO, ploegleider BHV, Code 95 en VCA. Op www.medch.nl treft u hierover meer informatie aan.

Verder kunt u bij ons terecht voor informatie en advies inzake het hartveilig maken van uw woon- en/of werkomgeving. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de voor- en nadelen van de verschillende AED’s. Wij adviseren u over de aanschaf, de locatie van de AED en het opleiden van personen. Wij kunnen de introductie van de AED binnen uw organisatie en/of uw woonomgeving begeleiden. Dit betekent het geven van voorlichting, het verzorgen van een presentatie en het opleiden van AED bedieners. Naast het opleiden verzorgen wij ook service en onderhoud AED.

Tijdens de 112-Groningen dag staan wij voor u klaar om u verder te informeren over AED-projecten en ons opleidingsaanbod. Op zaterdag 16 juni 2018 vindt voor de tweede keer de 112GroningenDag plaats in en om MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er diverse hulpverleningsinstanties en geven talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en er is een een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. Op het hoofdpodium zijn er doorlopend muzikale live optredens. U bent van harte welkom!! De 112GroningenDag wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bestrating.nl en subsponsor 101BHV.nl.

Wat: 112GroningenDag
Wanneer: 16 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur
Waar: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 Groningen
Entree: Tot 4 jaar gratis, van 5 tot 16 jaar € 2,00 p.p, vanaf 17 jaar € 3,00 p.p.