BHV cursus

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Volg een BHV cursus bij MEDCH Consultancy & Education

Vanaf 1994 zijn bedrijven verplicht om te beschikken over bedrijfshulpverleners. Dit zijn eigenlijk ‘gewone’ werknemers die snel kunnen handelen in levensbedreigende situaties en bij branden. Uiteraard is dit erg belangrijk bij elke organisatie. Om die reden moet elk bedrijf aan een aantal medewerkers een BHV cursus aanbieden. Opleidingscentrum MEDCH Consultancy & Education verzorgt al ruim 15 jaar diverse levensreddende cursussen voor bedrijven en particulieren. Al onze cursussen kunnen op een door u uitgekozen locatie gegeven worden. Daarnaast verzorgen wij maandelijks diverse trainingen op vaste locaties. Deze cursusdagen kunt u vinden op deze website. Naast BHV training kunt u ons ook inschakelen voor een EHBO cursus, losse AED cursus of VCA cursus met VCA certificaat.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Complete en praktijkgerichte BHV basiscursus op uw bedrijfslocatie

Een BHV cursus is essentieel als u een veiligere werkomgeving wilt creëren. Na de BHV cursus weten de cursisten wat ze moeten doen bij bedrijfsongevallen zoals het behandelen van wonden. Daarnaast kunnen zij kleine branden blussen en het pand ontruimen. Onze basiscursus bestaat uit 2 dagen. Na de cursus kunnen de deelnemers:

  • Acute, levensreddende eerste hulp verrichten
  • Kleine branden bestrijden
  • Alarmeren en communiceren in noodsituaties
  • Pand ontruimen

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]BHV cursus[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het belang van een BHV herhalingscursus

Aangezien een BHV cursus erop gericht is om snel en adequaat te handelen in noodsituaties, is het belangrijk dat de bedrijfshulpverleners up-to-date blijven. Om die reden adviseren wij om jaarlijks een herhalingscursus te volgen. Tijdens de cursus zal er meer ingegaan worden op het praktijkgedeelte en minder op de theorie. Onder het mom van ‘oefening baart kunst’ zal er weer veel geoefend worden in diverse omstandigheden die zich kunnen voordoen. Denk aan branden blussen, levensreddende handelingen, ontruimen en alarmeren.

Het voordeel van een praktijkgerichte BHV cursus op locatie

Sommige handelingen kunnen het beste geoefend worden op locatie. Denk aan branden blussen en pandontruiming. De cursisten weten in dat geval exact hoe ze moeten handelen omdat het op de betreffende locatie al is geoefend. Om die reden werken wij tijdens onze cursusdagen met realistische oefeningen. Heeft u nog geen goed ontruimingsplan of calamiteitenplan? Onze docenten en/of consulenten kunnen u hierbij helpen.

Neem contact op om een BHV cursus te plannen op uw locatie

Wilt u uw werknemers opleiden tot gecertificeerde bedrijfshulpverleners? Neem dan contact met ons op, op het volgende telefoonnummer: 0596-680238. In overleg kunnen we een cursusdag plannen op uw locatie. Naast een BHV training kunt u ook contact met ons opnemen voor een VCA cursus met VCA certificaat, AED cursus of EHBO cursus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]