BHV training

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Volg een volledige BHV training bij MEDCH Consultancy & Education

Bedrijven zijn sinds 1994 verplicht om werknemers in dienst te hebben die een BHV training hebben gevolgd. Dit is niet zonder reden, een BHV training kan erg voordelig zijn in het geval van nood, brand of ontruiming. Dankzij de training weten werknemers exact wat ze moeten doen, wat de schade behoorlijk kan beperken. MEDCH Consultancy & Education is een opleidingscentrum die al ruim 15 jaar diverse cursussen en trainingen verzorgt voor bedrijven en particulieren. Alle cursussen kunnen op locatie gevolgd worden of u kunt uzelf individueel inschrijven. Bekijk hiervoor onze cursusdata. Cursussen die we aanbieden: BHV cursus, EHBO cursus, AED cursus en VCA cursus met bijbehorend certificaat.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Doel van de BHV training basis

Wanneer iemand zich bezeert, er brand uitbreekt of wanneer er een ontruiming moet plaatsvinden, weet een BHV’er exact wat er moet gebeuren. Dankzij deze kennis wordt de veiligheid van werknemers bevorderd en kan schade aan het pand beperkt worden. De basistraining omvat 2 dagen en bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte. De deelnemers kunnen na de training:

  • Adequate eerste hulp bieden bij ongevallen
  • Branden bestrijden
  • Duidelijk en efficiënt communiceren en alarmeren
  • Snel het pand ontruimen

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]BHV training[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Waarom moet u een BHV herhalingstraining volgen?

Om ervoor te zorgen dat de BHV’er up-to-date blijft, is een herhalingstraining zeker aan te raden. Deze kan jaarlijks op uw locatie verzorgd worden. De BHV herhalingstraining bestaat voornamelijk uit praktijk zoals branden blussen, levensreddende handelingen, reanimatie, gebruik maken van AED (defibrillator) en ontruimen. Aangezien de bedrijfshulpverlener de aangewezen persoon is om accuraat te handelen in nood, is het belangrijk dat deze persoon frequent alle handelingen blijft oefenen.

Voordelen van een praktijkgerichte BHV training op uw bedrijfslocatie

Wanneer er brand uitbreekt of het bedrijfspand ontruimd moet worden, is het van belang dat de BHV’er weet hoe te handelen. Wanneer deze handelingen al geoefend zijn op de betreffende locatie, zal het makkelijk zijn om actie te ondernemen. Om die reden bieden wij de BHV training op locatie aan. Tijdens de BHV training zullen we realistische oefeningen inzetten en zoveel mogelijk gebruik maken van de aanwezige voorzieningen. Heeft uw bedrijf nog geen calamiteitenplan of ontruimingsplan? Onze docenten en consulenten kunnen u hierin adviseren.

Wilt u een BHV training op locatie volgen of uzelf inschrijven? Neem dan contact op

Bel ons op het volgende telefoonnummer om een BHV training op uw locatie te plannen of om uzelf individueel in te schrijven voor een cursusdag: 0596-680238. U kunt ons ook benaderen voor één van de andere cursussen: EHBO cursus, BHV cursus, VCA cursus met VCA certificaat en AED cursus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]