VCA certificaat

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

VCA certificaat behalen? Volg een VCA cursus via MEDCH Consultancy & Education

Met name in de bouw wordt het steeds meer verplicht dat werknemers en leidinggevenden in het bezit zijn van een VCA certificaat. Dit is niet zonder reden. Wanneer u het VCA certificaat behaalt, bent u beter in staat om veiliger, gezonder en milieubewuster te werken. Ook voor werknemers die in fabrieken werken of op werkplaatsen met machines, is het goed dat zij een VCA cursus volgen. Niet alleen omdat het moet van onze overheid, maar omdat het beter is voor uw eigen gezondheid. Bij MEDCH Consultancy & Education kunt u zowel de VCA basiscursus volgen als de VCA VOL (voor leidinggevenden). Beide cursussen kunt u in 1 dag afronden en uw VCA certificaat in ontvangst nemen. De VCA cursussen worden op uw locatie gegeven of op onze vaste cursusdagen. U kunt ook contact met ons opnemen wanneer u één van de volgende cursussen wilt plannen of bezoeken: EHBO cursus, BHV cursus of training of losse AED cursus.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Basis VCA cursus met VCA certificaat

De basiscursus VCA is voor medewerkers die werkzaam zijn in de bouw, fabrieken of risicovolle werkplaatsen. Dankzij de cursus leren werknemers hoe ze veiliger kunnen werken. Dit komt niet alleen de persoonlijke en bedrijfsveiligheid ten goede, ook de gezondheid van de werknemers. Na de cursus ontvangen de cursisten een officieel VCA certificaat. Men leert onder andere:

 • De inhoud van de Arbowet
 • Theorie over risicoanalyse
 • Hoe te handelen tijdens ongevallen
 • Op de juiste manier te tillen, lopen of hijsen
 • Verantwoord werken op hoogte en/of met gevaarlijke stoffen
 • Informatie over werkvergunningen en persoonsbescherming
 • Ergonomie

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]vca certificaat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

VCA VOL cursus met VCA certificaat in 1 dag

Om verantwoord leiding te geven en accuraat en correct te handelen in benarde situaties, is het belangrijk dat leidinggevenden of toezichthouders die werkzaam zijn in de bouw een VCA VOL cursus volgen. Tegenwoordig vragen steeds meer opdrachtgevers eerst of de leidinggevende in het bezit is van een VCA certificaat voordat ze met het bedrijf in zee gaan. Maar daarnaast is het uiteraard ook belangrijk dat veilig werken gestimuleerd en bevorderd wordt. In de VCA VOL cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Risicobeheersing
 • Risicopreventie
 • Wetgeving
 • Hoe u kunt handelen vanuit uw rol als leidinggevende
 • Veilig werken bevorderen
 • Beheers- en veiligheidsmaatregelen

Ook eenvoudig en snel uw VCA certificaat behalen?

U kunt ons telefonisch bereiken om direct de cursus te plannen of om uzelf in te schrijven voor één van onze VCA cursusdagen. Telefoonnummer: 0596-680238. U kunt ons ook benaderen voor de andere cursussen: EHBO cursus, AED cursus en BHV training of cursus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over Ons

MEDCH Consultancy & Education is uw aanspreekpunt voor trainingen en cursussen.

Tevens bieden wij een breed scala aan kwalitatieve EHBO artikelen die u online kunt bestellen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:08:00 - 18:00
Dinsdag:08:00 - 18:00
Woensdag:08:00 - 18:00
Donderdag:08:00 - 18:00
Vrijdag:08:00 - 18:00
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

CONTACTGEGEVENS

Hertoginnelaan 3, 9901 HV Appingedam, Nederland
Klinkerstraat 32, 9732 ML Groningen, Nederland
+31 (0)596-682318
info@medch.nl
www.medch.nl